SEJADAH ELEKTRONIK

RAHSIA MUDAH bELAJAR SOLAT DENGAN SEJADAH ELEKTRONIK AL-MUALLIM

 

DAH LAMA MENCARI SESUATU YANG ISTIMEWA UNTUK DIJADIKAN HADIAH BUAT YANG TERSAYANG?

MEMPERKENALKAN!

NEW ARRIVAL !!

SEJADAH ELEKTRONIK AL-MUALLIM

READY STOCK TAU… Kali ini ada 2 Warna selain Royal Blue ada juga LIMITED EDITION “CANDY PINK” !! 
YE.. LIMITED SANGAT. SAPA CEPAT DIA DAPAT.
MOMMIES..
KALAU ADA PRINCESS…CEPAT BELI! Sementara stok masih ada. Control panel pun tukar gambar princess muslimah. Selain tu warna ROYAL BLUE warna pilihan No.1 pun ada. 
Latih tubi solat secara PRIVACY DI RUMAH. SOLAT TIANG AGAMA. JAGA SOLAT DUNIA AKHIRAT AKAN TERJAGA.
Hadiahkan pada yang tersayang. Ilmu yang BERMANFAAT AKAN MENJADI BEKALAN kita DISANA NANTI. IN SHA ALLAH. 

Sejadah Elektronik Al-Muallim yang direka khas untuk memudahkan pembelajaran solat bagi kanak-kanak dan juga orang dewasa, tanpa perlu mengubah apa-apa setting pada sejadah.
Ciri-Ciri Istimewa Sejadah Elektronik Al-Muallim Adalah :
✅ Warranty 12 bulan diberikan bagi kerosakan yang disebabkan oleh kualiti produk kami. Tiada warranty bagi kerosakan akibat kecuaian pelanggan seperti pecah, terkena air, koyak dan lain-lain.
Sesuai untuk pengguna kanak-kanak dan dewasa kerana sensor Sejadah Elektronik Al-Muallim terletak di seluruh permukaan kain sejadah, tidak hanya tertumpu pada satu bahagian sahaja, jadi kanak-kanak, dewasa, lelaki atau perempuan, boleh menggunakan kain sejadah yang sama.
✅ Teknologi terbaru dan terkini.
✅ Dilengkapi dengan Audio Qari dari Malaysia bersama sebutan yang jelas dan tidak terlalu laju supaya pengguna sejadah dapat mengikuti dan menghafal bacaan dalam solat.
✅ Bacaan dalam solat adalah berpandukan kepada Sukatan Pelajaran Malaysia dan Mengikut Mazhab Imam Syafie.
 Dilengkapi dengan 5 solat wajib iaitu Subuh, Zohor, Asar, Maghrib, Isyak
✅ Tambahan 4 solat sunat iaitu Tahajjud, Istikharah,Tarawih dan Witir.
✅ Bacaan Doa dan Zikir.
✅ LED pengiraan rakaat.
✅ Sensor memantau pergerakan solat.
✅ Kompas arah kiblat.
✅ Kain sejadah berkualiti tinggi. Hanya perlu lap dengan kain basah sekiranya kotor kerana jika dibasuh, ia mungkin akan merosakan sensor yang berada dalam kain sejadah.
✅ Mempunyai memori yang menyimpan rekod solat yang telah lengkap dilakukan serta jumlah rakaat.

PANEL KAWALAN

CARA PENGGUNAAN

1. Masukkan bateri
2. Tekan butang ON 
3. Tekan butang doa *jika perlu
4. Tekan butang tasbih/zikir *jika perlu
5. Pilih pilihan solat
6. Bersedia untuk solat

 


 

Pastikan bahawa bateri mempunyai kuasa dan hendaklah meletakkannya dalam kedudukan yang betul.
Tekan Kekunci Kuasa dan pilih jenis solat yang dikehendaki. Mulakan solat selepas mendengar bunyi yang keluar dari panel kawalan dan ikut arahan melalui skrin pemantauan.
Tekan Kekunci Mula Doa untuk mengaktifkan bacaan doa selepas solat. Tiada bacaan doa sekiranya kekunci doa tidak ditekan.
Tekan Kekunci Mula Zikir untuk mengaktifkan bacaan zikir selepas solat. Tiada bacaan zikir sekiranya kkunci tidak ditekan.
Solat Sunat
Untuk mulakan solat sunat, perlu menekan pilihan solat sunat (Tarawih,Witir,Istikharah,Tahajjud). Kemudian pilih rakaat solat 2 atau 4.

MAKLUMAT SOLAT

Untuk ibu bapa memeriksa solat harian anak-anak, kekunci ini akan menunjukkan memori solat yang trlah dilakukan dan jumlah bilangan rakaat. Jumlah bilangan rakaat dipaparkan di skrin LED. Untuk reset semula bilangan rakaat yang telah dilakukan, ibu bapa boleh menekan Kekunci Reset.

pERHATIAN!

Pengguna akan mendapati bahawa setiap langkah solat dalam sejadah elektronik ini akan ditunjukkan melalui gambarajah kedudukan solat yang bercahaya. Gambarajah tersebut adalah langkah yang seterusnya dan panduan yang perlu diikut oleh pengguna mengikut terti dan rukun solat.

NOTA TAMBAHAN

  1. Semasa ingin menggunakan sejadah, bentangkan ia di permukaan yang rata, regangkan kain sejadah supaya sensor yang sudah terlipat lama akan kembali berada dalam kedudukan yang betul. Sekiranya permukaan yang tidak rata ia akan menyebabkan sensor tidak dapat berfungsi dengan baik.
  2. Pastikan kedudukan kaki, lutut, tapak tangan dan kepala ketika sujud berada dalam keadaan yang betul.
  3. Pergerakan ketika marajuana solat mestilah seiring dengan bacaan dan mengikut icon yang dipaparkan pada papan LED. Contoh semasa waktu sujud, pastikan bacaan selesai dahulu dan icon gambar pergerakan solat berubah. Kemudian baru bangun. 

  4. Bilangan rakaat solat akan dipaparkan pada skrin papan LED yang bermula dengan angka ‘0’. Apabila selesai rakaat yang pertama ia akan berubah menjadi angka ‘1’ dan seterusnya.
  5. Bacaan doa dan tasbih hendaklah ditekan/buka dahulu sebelum mula solat. Bacaan ini akan dibaca apabila selesai solat (selepas salam yang ke 2).
  6. Sekiranya sejadah tidak berfungsi seperti biasa, langkah pertama keluarkan bateri dahulu. Kemudian masukkan semula dan tekan butang ‘ON’ sejadah untuk betulkan semula setting sejadah.

PERCAYALAH emotional support dog registration MEREKA PERLUKAN BANTUAN ANDA 

 

SANGGUPKAH ANDA MEMBIARKAN ANAK ANDA TERKAPAI-KAPAI DALAM MEMPELAJARI SOLAT SENDIRIAN?

MUDAHKAN ANAK-ANAK JUGA SAUDARA BARU UNTUK BELAJAR SOLAT DENGAN MEMPERKENALKAN ATAU MENGHADIAHKAN SEJADAH ELEKTRONIK AL-MUALLIM BUAT MEREKA

&

ANDA JUGA MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK BELAJAR SOLAT WALAUPUN SUDAH LANJUT USIA

JANGAN RISAU!

Latihan Solat Kini Lebih PRIVACY, PRAKTIKAL, TEPAT & MENARIK

Dengan Adanya SEJADAH ELEKTRONIK AL-MUALLIM

DENGAN STOCK BARU RIBUAN UNIT FRESH FROM OVEN PLUS FREE GIFT TERBARU !

Dengan setiap pembelian Sejadah Elektronik Al-Muallim

PERCUMA :


1 unit Tasbih Digital
1 pack Chia Seed (Aryza)
3 unit Bateri
1 unit Manual Lengkap Cara Penggunaan
1 set Kotak Keras Ekslusif Penyimpanan (Pembungkusan Menarik)

 SIAPA hARUS MENDAPATKANNYA?

 

TESTIMONI PENGGUNA

 

ANAK ASYIK TANYA DAH MASUK WAKTU KE BELUM??
.
“Anak saya tak sabar tunggu waktu solat dengannya, siap tanya boleh tak solat 2 kali”. – PuanIra.
.
“Senangnya, Anak saya pasang sendiri dan solat, walau baru 3 tahun. Tekan 1 butang je” – Encik Faizal.
.
” Bacaan suara audio sedap dan jelas. Senang anak saya tangkap dan ikut hafal. Tak laju. Kini lenggok bacaan solatnya macam Qari pula. Bangga pun ada.” – Encik Qhairi 
.
“Beli 3 set hari tu. Buat hadiah pada anak buah harijadi, kotak cantik, elegant macam kotak Iphone kerasnya. I like. Alhamdulillah, moga saya dapat “saham pahala banyak2″ bila anak buah pandai solat nanti. Dulu saya suka bagi mainan je. Dah anak buah lain pula tak sabar tunggu hari jadi.” Mak Cik Sporting – Cik Ain
.
Alhamdulillah,puas hati bacaan SOLAT selaras dengan Sukatan Pelajaran Malaysia. Anak tak keliru..APA Yang diajar di sekolah, sama bacaannya Dan dapat dilakukan secara latihan praktikal di rumah. Menarik perhatian anak2 kecil. TAHNIAH.” – Ustazah Naemah

Harga Asal : RM 199 

RM 168 sm / RM 174 ss 

ANDA BOLEH MEMBUAT BAYARAN kE AKAUN CIMB @ mAYBANK

SAMA ADA MELALUI

Perbankan Internet / Mesin Deposit Tunai

Sila lakukan bayaran berjumlah RM168.00 SM @ RM174.00 SS ke akaun bank pilihan anda di bawah

PENAMA : NURUL HUDA BINTI SHAMSUDIN
NO. AKAUN CIMB : 7036563904  
NO. AKAUN MAYBANK : 156039515520

Setelah selesai membuat pembayaran, sila lampirkan bukti pembayaran atau transaksi beserta maklumat lengkap untuk proses penghantaran

SILA ISIKAN BORANG DIBAWAH
** Di ruanganYour Messagesila sertakan juga maklumat seperti  Alamat dan No.Tel anda

 Boleh juga hantar maklumat pembayaran anda terus ke number wasap di bawah
www.wasap.my/60108445534

Penghantaran setiap hari bekerja by 

 Semak tracking number anda di sini

HUBUNGI KAMI

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di :
No.Tel/Whatsapp : 010 844 5534
E-mail : nurulhudashamsudin@gmail.com

** Sejadah elektronik ini bertujuan untuk memantau pergerakan dan menjaga tertib solat serta bacaan yang tepat. Sebarang pergerakan badan atau bergoyang dan mengalihkan kedudukan ketika proses solat akan menyebabkan sensor mengesan kesilapan dalam solat dan bacaan akan diikuti bunyi ‘beep’. Seiring dengan syarat sah solat yang akan terbatal sekiranya berlaku pergerakan berlebihan dalam solat.  

Jom manfaatkan kesempatan yang ada dengan Mendapatkan

Sejadah Elektonik Al-Muallim

“Sesungguhnya solat itu mencegah daripada perbuatan keji dan mungkar”
An-Ankabut : 45